Instagram, tıpkı dünyada olduğu gibi vatanımızda de en fazlaca tercih edilen ve en yüksek etkileşim oranına sahip sosyal medya platformu olarak ön plana çıkıyor. Bu sebeple insanlar Instagram kullanıcıları, Instagram profillerinde çok sayıda takipçi edinerek popüler olmayı hedefliyor. Bunun ise en kolay yolu Takip ve Beğeni ile instagram takipçi hilesi!

Instagram Takipçi Hilesi

Normal Koşullarda Takipçi Kazanma Zorluğu


Instagram sosyal medya platformunda çok sayıda takipçi kazanmak fazlasıyla uzun süreceği ve zahmetli olacağından ötürü instagram takipçi hilesi büyük ilgi görüyor. Bununla beraber takipçileriniz son derece hızlı ve güvenli bir biçimde artmış oluyor. Instagram kullanıcı sayısının oldukça çok olması ile beraber yalnızca paylaşım yaparak diğer Instagram üyelerinin dikkatinin çekmek oldukca zor oluyor.

Çünkü insanlar tanımadıkları kişileri takip etme noktasında çok çekimser yaklaşıyorlar. Bu anlamda birçok kullanıcı sürü psikolojisi sebebiyle takipçi sayısı yüksek olan hesapları takip ediyor. Sağlayacağımız instagram takipçi hilesi ile birlikte organik olarak sizi daha fazla insan takip etmeye başlıyor.

Sürü Psikolojisi: 

Psikoloji bilimine göre sürü psikolojisi; bir yığın kurallar ve koşullar dizisiyle temellenmiş belirli inançların, bir grup, topluluk, ulusvs.’nin insanları arasında yayılmasına verilen addır. Burada gerçek olan şey, bireyler tarafından söz konusu inancın gerçekleşme olasılığının kabulü, çok büyük kitlelerin ona inanmış olmasına bağlı olmasıdır.

Kaynakça : SÜRÜ PSİKOLOJİSİ | Bektaş | Ayrıntı Dergisi (dergiayrinti.com)

Instagram Takipçi Hilesinin Avantajları


Instagram da sizi takip eden kişilerin fazla olması ile birlikte yapacağınız paylaşımların instagram takipçi hilesi ile aldığınız kadar fazla kişiye erişmesi sağlanıyor. Ve sosyal medya hesabının bir güç, popülarite gösterisi olduğu bu günlerde sizi takip eden kişilerin artması haliyle sosyal hayatınızı daha iyi hale getirecektir.

Instagram takipçi hilesinin avantajları içinde;

  • Organik olarak takipçi sayısının artmasına destek olması,
  • Kısa sürede çok fazla takipçiye erişme etkisine sahip olması,
  • Kişinin profili Instagram tarafından artık daha kayda değer bir görüntüye sahip olduğu için daha fazla kişiye önerilecektir.
  • Takipçi sayısının artmasıyla beraber diğer kullanıcılar da sizi takip etmek isteyecek,
  • Instagram’da bir influencer olmak için en önemli şartlardan birini sadece 1 günde hallediyorsunuz.


Instagram takipçi hilesi kullanımının ardından takipçi kazanma anlamında bir kartopu tesiri yaşanıyor. Bu sayede daha sonraki süreçlerde meydana getirilen paylaşımların kalitesi ve özgünlüğü ile doğru orantılı bir organik takipçi kazanılıyor.

Takipçi Sayısının Beğniye Etkisi


Daha fazla İnsanın Sizi Takip Etmesinin Beğeniye Etkisi


Takip ve Beğeni'nin takipçi hilesi tarafından gönderilen takipçilerde Türk ve Gerçek profiller kullanıldığı için kullanıcılarınızın ilgisini çekecek fotoğraflar veya videolar paylaştığınızda doğal olarak beğenileriniz de artacaktır. Kullanıcıların ilgisini çeken paylaşımları diğerlerinden ayırt etmek için "Instagram Analytics"i kullanmalısınız. Bunun için de uğraşmak biraz sıkıcı olsa da bir "Instagram Business" hesabına ihtiyacınız olacak. (Instagram İşletme Hesabı Nasıl Kurulur? Bilmeniz Gerekenler)Sizi kimin takip ettiğiyle ilgili ihtiyacınız olan tüm demografik verileri size verir. Ayrıca profil görünümlerini ve hedef kitle etkinlik sürelerini de takip edebilirsiniz.Nişinize sahip olduğunuz için, gönderileri rastgele değil, stratejik olarak paylaşıyorsunuz. Bu yüzden de Instagram Analytics'e ihtiyacınız var; burada takipçileriniz hangi saatlerde instagrama giriyor? Hangi gönderileri seviyor? Hangileri daha az ilgi çeker? gibi verilere erişebilirsiniz.Tüm bunlar, Instagram'da paylaşacağınız gönderileri oluşturmanıza yardımcı olacaktır.Dürüst olmalıyım, herkes analitiği sevmiyor - Bence büyüleyici. Başlarken, bunu kendiniz için öğrenmek size bir avantaj sağlayacaktır.

Kaynakça: Forbes Instagram'da Influencer Olmanın 10 Adımı

Instagram Takipçi Hilesi Satın Almak

"Beğeniye beğeniye, geri takip ve karşılıklı yorum" Bunlar sosyal medyada binlerce kalp şekilli beğeni, yüzlerce yorum ve on binlerce görüntülenmeye ulaşacak kadar popüler olmak isteyen bir kullanıcının çığlıkları. Kalitesiz sitelerdeki Instagram takipçi hilesi, iyi fotoğraf çekebilme becerisi veya eski moda ağ oluşturma yoluyla takipçi kazanmayı unutun. Artık çok ucuz fiyatlarla Instagram takipçileri, beğenileri ve yorumları satın alabilirsiniz. Evet gerçekten.

Instagram'ın 10 yıl önceki kuruluşundan bu yana, kullanıcılar Instagram'ın en popüler panosuna girmek için hashtag'leri manipüle ediyorlar ama artık uğraşmak zorunda değilsiniz. Takip ve Beğeni sayesinde 1000 Takipçiye 44.99₺ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. 2019 senesinde tam 1642 Müşterimize 3.940.800 Takipçi gönderimi yaptık. Siz de müşterilerimiz arasına katılmak isterseniz hemen aşağıdan tıklayıp instagram takipçi hilesi satın alın!

Instagram Takipçi Satın Al | Takip ve Beğeni