Instagram'ın Karanlık Modu burada. Ve gece geç saatlerde battaniyenizin altına girerken, gözlerinizi - ve telefonunuzun pilini - yatıştırıcı, düşük ışıklı ekrana sahip bir ekran istersiniz.

En son mobil işletim sistemleri artık karanlık modları destekleyerek hem iOS hem de Android uygulamalarındaki ışıkları kapatmanızı sağlıyor ve Instagram geçen yılın sonunda karanlık modun çalıştığı uygulamalar arasına katıldı. En son sürümü uygulamanızın renklerinin, uygulamanın her alanında karanlık tonlarda gitmesini sağlar, ancak zaten yüklediyseniz, nasıl açılacağını bulmakta sorun yaşıyor olabilirsiniz. Ve tamamen dürüst olmak gerekirse, aynı problemi yaşadık.

Endişelenmenize gerek yok, çünkü Instagram'da biraz şanssızca dolaştıktan sonra bunu çözdük. Instagram uygulamasından karanlık modu açamayacağınız ortaya çıkıyor; çözmek için telefonunuzun ayarlarına gitmeniz gerekir, çünkü neden bizim için işleri kolaylaştısan ki?

İster karanlık mod hakkında hevesli olun, ister bunu daha önce hiç duymamış birisi olun; Tek yapmanız gereken telefonunuzun ayarlarından bunu açmak. Sadece Instagram değil tüm uygulamalarda karanlık moda geçiş yapmış olacaksınız. Telefonunuzun arayüzü dahil!

Insta'ya özgü daha fazla ipucu Instagram Fotoğraf İndirme | Gönderi İndirme , Instagram Biyografi Sözleri veya Organik Takipçi Satın Almak İçin Önemli Nedenler kılavuzumuza bakın .

 

iOS'ta Karanlık Mod

Instagram'ın Karanlık Modu nasıl açılır: iOS

Karanlık Mod, iOS 13'e daha yeni dahil edildi

 

Instagram Takipçi Satın Al

  1. İOS 13'ün en son sürümüne güncellediğinizden emin olun.
  2. En son Instagram güncellemesini indirin.
  3. Cihazınızın Ayarlar> Ekran ve Parlaklık bölümüne gidin .
  4. Orada Karanlık Modu açabilir veya otomatik olarak açılacak ve kapanacak şekilde ayarlayabilirsiniz; geçerli gündüz saatleriyle eşleştirmek için veya kendi özel programınıza göre.
  5. Instagram'ı başlatın ve karanlığın tadını çıkarın!

Android için karanlık tema

Instagram'ın Karanlık Modu nasıl açılır: Android

Android'in karanlık temasını etkinleştirmek kolaydır

Instagram Beğeni Satın Al

  1. Android 10 çalıştırıyor olmanız ve elbette Instagram'ın en son sürümünün yüklü olması gerekir.
  2. Gidin Ayarlar> Ekran ve Gelişmiş'e dokunun
  3. Cihaz tema menüsünden Karanlık'ı seçin
  4. Instagram'ı başlatın ve tadını çıkartın!