Merhaba Instagram kullanıcıları; Biliyorsunuz ki Instagram her geçen gün çığ gibi büyüyerek dünyanın en büyük sosyal medya ağlarından birisi haline geliyor. Dolayısıyla firmalar bu sosyal medya ağında kendilerine yer edinmek istiyorlar. Instagram ise firma kullanıcılar için kullanılabilecek bir araç olan "İşletme Araçları"'nı Instagram firma kullanıcıların hizmetine sunuyor. Biz de bugün bu yazımızda, Instagram işletme araçlarının yararlarını, instagram takipçiye etkisini, instagram reklam konularını, instagram beğenilerine ve hesap hitine etkisini, bu hesaplara beğeni hilesi ve takipçi hilesi yapılabilir mi, bunları sizin için derledik ve bir konu haline getirdik.

Instagram İşletme Hesabı

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi Instagram üzerinde firma sahibi olan kullanıcılar Instagram platformu üzerinde hesap açarak bu hesaplarını şirket hesabı olarak dönüştürebiliyorlar. Instagram'ın firma kullanıcılarına sunduğu kategorilerden birini seçiyorlar ve iletişim bilgileri gibi detayları profillerine ekliyorlar. Daha sonra ise dilerseniz Instagram üzerinden satış yapın dilerseniz de reklam verin, hitinizi arttırın, tanının ve şirketinizi geliştirin.  instagram işletme hesabı nasıl açılır?

Instagram İşletme Hesabının Faydaları

Instagram işletme hesabını kullanırken bunun tabiki oldukça büyük avantajları oluyor. Bunlardan bir tanesi de reklam verme özelliği. Evet doğru. Instagram İşletme hesabı yani şirket kullanıcılar, reklam verebiliyorlar. ( Instagram reklam verme hakkında makalemizi okumak için tıklayınız. ) Bunun dışında Instagram işletme hesabı sahibi kullanıcılar Instagram'dan daha kolay bir şekilde mavi tik alabiliyor. Daha doğrusu mavi tik almak için İşletme hesabı durumunda olmanız neredeyse şart. Tabi direkt olarak mavi tik almak pek de mümkün değil çünkü Instagram'ın da denetim yapan bir uzman, profesyonel bir destek ekibi, bunun yanı sıra denetimleri üstelenen uzmanlarca kodlanmış algoritmaları var. Ayrıca Instagram herkese mavi tik de vermiyor. ( Instagram'da mavi tik alma hakkında makalemizi okumak için tıklayınız. ) Bunların yanı sıra ama yine de bu özelliklere bağlı kalarak bir faydası daha var bu işletme hesabının. Instagram üzerinde bu yukarıdaki özelliklerin kullanımı sayfalarda ortalama olarak %270'lik bir büyüme göstertiyor. (Günlük büyüme miktarı.) Tabi bunlar reklam verip vermemenize, reklamın fiyatlandırmasıyla da oldukça ilgili.