Instagramda popüler bir sayfaya sahip olmak fotoğraflarınızın çok fazla beğeni almasını gerektiriyor.Peki bunu nasıl yapıcaksınız? Bu çevrimiçi fotoğraf paylaşma servisinde 100 milyondan fazla kullanıcı var. Bu ölçekle, gerçekten işinize veya kişisel markanıza bir katkı sağlayacağını söyleyebilirsiniz. Ancak daha üst sıralara ulaşmak için bir sihir yoktur. Neyse ki, bu toplulukta bir kitle kurmak ve bir isim oluşturmak için kullanabileceğiniz yollar var. Bu hizmet ilk başladığında veya toplum bugünkü değerinden daha küçük olduğunda daha fazla takipçi kazanmanız sizin için daha kolay olabilirdi. Ancak, bugün yeni başlamak istiyorsanız, o zaman bu topluluğun devleriyle rekabet etmek zor olacaktır. Yine de, daha fazla takipçi, beğeni kazanmak ve popüler olmak için çok geç değil. Instagram'da bir isim oluşturmaya çalışırken sebepleriniz ne olursa olsun, takipvebegeni.com ve aşağıda bahsettiğimiz ipuçları, sıralamalarınızı arttırmanıza yardımcı olabilir.

Takipçi Hilesi, Beğeni Hilesi

Eğer iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız insanları profilinizi takip etmeye, fotoğraflarınızı beğendirmeye teşvik etmenin en iyi yollarından biriside yüksek takipçi ve yüksek beğeni sayısına sahip olmaktır.Bunun için takipvebegeni.com sitemizde sizler için ücretsiz ve ya ücretli olarak sunduğumuz hizmetleri kullanabilirsiniz.Hizmetlerimiz sayesinde insanlar yüksek takipçi sayınızdan etkilenip adeta bir içgüdüymüşcesine hesabınızı takip edicekler ve takipçi sayınızda inanılmaz bir artış olucak.Tabii düzgün bir profile sahip olmakta önemli.Size verdiğimiz ipuçları sayesinde kolayca güzel bir profil oluşturucaksınız.

En İyi İçeriğinizi Yükleyin

Bu çevrimiçi fotoğraf paylaşma topluluğu, mükemmel fotoğrafları görmek isteyen gerçek kişilerden oluşur. Dolayısıyla, yalnızca kişiliğinizi gösterebilen en iyi fotoğraflarınızı yüklemek mantıklı olur.Bu, yeniden düzenlenmiş, filtreli, anlamsız ve kalitesiz fotoğraflar yerine yüksek kaliteli ve ayrıntılı resimlerden birini yüklemek zorunda olduğunuz anlamına geliyor. instagramda fenomen olmak İyi çekilmiş fotoğrafları harika yöntem ve oranlarla paylaşın. Her yüklediğinizde, kendinize şu soruyu sormalısınız: "Takipçilerim bunu beğenecek mi?"

Güzel Bir Profil Oluşturun

Kitle toplamadan önce profilinizde fotoğraflarınızın olması gerekir. Profiliniz boşsa kimse sizi takip etmek istemez. Yapmanız gereken ilk şeylerden biri Instagram hesabınıza en az 15 muhteşem fotoğraf yüklemektir. İkincisi, profilinize bazı biyografi yazıları ekleyerek insanlara sizin hakkınızda bilgiler vermektir. Profilinizde yeterince iyi olmayan veya sizinle ilgisi olmayan fotoğrafları paylaşmaktan kaçının. Kısacası insanları sizi takip etmeye teşvik edin. instagram profilinizi fenomen yapın

Trendin Ne Olduğunu Bilin

En iyi fotoğraflarınızdan bazılarını paylaştıktan sonra, hangilerinin işe yaradığını ve ya hangi fotoğrafların işe yaramadğını öğrenmek için onları takip etmeniz gerekir. Eğilimleri not edin ve fotoğraflarınızın nasıl tepkiler aldığını görün. Gereksiz fotoğrafları kaldırmak, Instagram profilinizi şekillendirmenize ve bu çevrimiçi fotoğraf paylaşım topluluğunda popüler olmanıza yardımcı olabilir.

Diğer Kişileri Takip Et

Ünlü olmadığınız sürece, Instagram'da diğer insanlarla etkileşime girmeniz gerekir. Bu, popüler olmanın ilk adımlarından biridir. Fotoğraflarını beğenmek ve yorum yapmakla başlayabilirsiniz. takipvebegeni.com 'da geliştirdiğimiz sistem, daha önce hiç olmadığı kadar hızlı yapmanıza yardımcı olabilir. Bazıları hemen dönecektir. Sonra tekrar, çektiğiniz daha fazla fotoğrafı görüntülemek için geri gelmeye devam edecektir ve bunları beğenmesini,sizi takip etmesini sağlamak sizin elinizde.En iyi fotoğraflarınızı yüklemelisiniz.

Kendi Konunuzu Bulun

Herhangi bir şeyin fotoğraflarını yüklemekte serbestsiniz. Ancak, hesabınız için bir konu bulursanız, daha popüler olmanıza yardımcı olur. Bu şekilde, insanlara bu çevrimiçi fotoğraf paylaşım servisinde sizi takip etmeleri için bir neden veriyorsunuz. Fotoğraflarınızın gıda, video oyunları veya kıyafetler ile alakalı olup olmadığı önemli değildir. Sadece kendi konunuz içinde diğerlerine göre fark yaratıcak muhteşem fotoğraflar paylaşmanız önemlidir.. Örneğin, güzellik ve moda ile ilgiliyseniz, sadece moda veya güzellikle ilgili mesaj gönderin. İlişkili olmayan şeyler göndermek, takipçilerinizi rahatsız edebilir.

Bir Ünlü ile Birlikte Bir Fotoğraf Paylaşın

(Tabi Herhangi birini Tanıyorsanız)

Sizin Brad Pitt veya Tom Brady ile fotoğraflarınız varsa, Instagram'da takipçilerinizi, beğenilerinizi arttırma ihtimaliniz son derece yüksektir. Bu topluluktaki insanlar belirli ünlülerle arkadaş olduğunuzu ya da bizzat tanıştığınızı gördüğünde takipçileriniz ve beğenileriniz fırlayacak. Ünlülerle fotoğraflar paylaşarak anında şöhret olacaksınız.

Özelleştirilmiş Uygulamaları Kullan

Orada, dışarıdan kitlenize daha cazip gelmelerini sağlamak için fotoğraflarınızı düzenlemenize yardımcı olabilecek onlarca uzmanlaşmış uygulama var.
Ama ... aşırıya kaçma. Fotoğraflarınızın herhangi bir izleyicinin dikkatini çekecek göz alıcı unsurlara sahip olduğundan emin olmanız yeterlidir. Bu ipuçları, şimdi bu çevrimiçi fotoğraf paylaşım topluluğunda VIP olarak değerlendirilen Instagram kullanıcıları tarafından test edilmiş ve kanıtlanmıştır.

Ancak bunlar yalnızca ipuçları. Daha önce belirtildiği gibi, bu amaçla sihirli bir formül bulunmamaktadır. Kendinize, takipçiler kazanmak ve popüler olmak için zaman tanıyın. Tek başlarına iki veya üç fotoğraf gönderdikten sonra 100 beğeniyi elde etmeyi beklemeyin. Takipvebegeni.com Instagram Hizmetlerini kullanın ve adımlarınızı güçlendirin.