Çevrimiçi Olarak Bulunan En İyi Sosyal Video İndiriciler

Dünya çapında 4,6 milyardan fazla insan sosyal medya kullanıcısıdır. 2022 yılı, sosyal medya kullanıcılarında %4,2'lik bir artış gördü. Ayrıca gençlerin %75'i çevreleriyle bağlantıda kalmak için çeşitli sosyal medya platformlarını kullanıyor. Dünya çapındaki devasa sosyal medya kullanıcı sayısı, dünya çapında internete erişimi olan insanların %93'üne eşittir. Tüm bu rakamlar, sosyal medyanın nasıl hayatımızın kaçınılmaz bir parçası haline geldiğini yansıtıyor. Pek çok kişi sosyal medyayı fikirlerini ve resimlerini paylaşmak için kullanırken, çoğu da eğlenmek için kullanıyor.

Çeşitli sosyal medya platformları, etraflarında olup biten hemen hemen her şeyle ilgili videoları barındırır. Sosyal medyada memlerden viral şeylere, eğitim videolarından tarihi belgesellere, müzik videolarından komik canlandırmalara kadar her şeyi bulacaksınız.

Facebook gibi bazı sosyal medya platformları, web'deki en büyük video barındırma kitaplıklarından biri olarak kabul edilir. Birçok kişi bu videoları izlemek ve eğlenmek için birden fazla sosyal medya platformuna giriyor. Ancak, genellikle çeşitli nedenlerle yayınlanan videoları cihazlarına kaydetmek isterler.

Bazıları bu tür videoları akranlarıyla paylaşmak isterken, diğerleri daha sonra izlemek üzere saklar. Ancak, tüm sosyal medya platformları, kullanıcıların videoları doğrudan çevrimdışı kullanım için kaydetmesine izin vermez. Harika haber şu ki, çevrimiçi sosyal medya video indiricilerinin yardımıyla hala video indir.

2023'te kullanabileceğiniz bazı en iyi çevrimiçi video indiricilerin bir listesini derledik. Etkili sosyal video indiriciler arıyorsanız, bu makale envanterinize bazı güvenilir araçlar eklemenize yardımcı olacaktır.

Çevrimiçi olarak bulunan en iyi sosyal video indiriciler hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

  1. YakalaVideo

Çevrimiçi olarak kullanılabilen verimli video indirici, CatchVideo adlı web sitesinde sunulmaktadır. Bu araç, aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm sosyal medya platformlarından video indirebilir.

Tek ihtiyacınız olan güçlü bir internet bağlantısı. Birden fazla platformdan ücretsiz olarak size internetten video indirme yardımcı olacaktır. Üstelik bu alet sorunsuz video indirme sağlayan, kullanımı kolay bir arayüz sunar. Bunun video indir en iyi yanı, video dosyasını herhangi bir ödün vermeden orijinal kalitede indirebilmesidir.

Kullanıcılar bu video indirici aracılığıyla online video indir ve çevrimdışı akış deneyimi sırasında HD kalitesinde videoların keyfini çıkarabilir. Bu çevrimiçi video indirici akıllı telefonlardan ve masaüstü bilgisayarlardan da erişilebilir. Kullanıcılar, PC'ler aracılığıyla çok daha kolay bir indirme deneyiminin keyfini çıkarmak için uzantısını da yükleyebilir. Uzantıyı varsayılan tarayıcılarına yüklemeleri yeterlidir ve gitmeye hazırdırlar. Bu uzantı, videonun bağlantısını getirecek ve bir video mevcut olur olmaz indirme seçeneğini gösterecektir.

  1. SmallSEOtools İndiricileri

SmallSEOTools, çok sayıda yararlı araç sunan tanınmış bir platformdur. Çevrimiçi sosyal video indiricileri, kullanıcılara çeşitli platformlardan video indir için kolay bir yol sağlar. Çevrimiçi video indirici şunları yapabilir video indir Facebook, Twitter, LinkedIn ve Instagram gibi tüm popüler sosyal medya platformlarından, kullanıcıların gereksinimlerine göre çeşitli şekillerde.

Kullanıcılar herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmadan ücretsiz olarak kullanabilirler. Ayrıca, bu video indirici, İngilizce dışındaki kullanıcılar için optimum kullanıcı deneyimi sağlamak üzere çeşitli dillerde mevcuttur.

SmallSEOTools ayrıca birinci sınıf TikTok video indir ilginç TikTok'ları cihazlarına kaydetmeyi seven kullanıcılar için. İster akıllı telefon ister masaüstü kullanıyor olun, bu araç size TikTok video indir sorunsuz bir şekilde yardımcı olacaktır.

Bu çevrimiçi indirici tarafından sunulan arayüz kullanıcı dostudur. Ayrıca, kullanıcıların videoları herhangi bir filigran olmadan indirmesine yardımcı olur. Bununla ilgili en iyi şey, yalnızca sesi cihazınıza kaydetmekle ilgileniyorsanız, videoları MP3 formatında bile indirebilmenizdir.

  1. allSMO İndirici

allSMO, harika video indirici sunan başka bir web sitesidir. Bu video indirici çevrimiçi olarak mevcuttur ve akıllı telefonlar ve masaüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda harika çalışır.

Bu indirici, indirme sayısına ilişkin herhangi bir kısıtlama getirmez. Bu araç ücretsizdir, dolayısıyla çeşitli sosyal medya platformlarından video indir herhangi bir para ödemeniz gerekmez. Bu indirici herhangi bir kurulum gerektirmez. Günümüzde mevcut olan hemen hemen tüm tarayıcıları destekler, bu nedenle uyumluluk konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

İster Facebook, Twitter, Instagram veya TikTok'tan video indirmek isteyin, bu indirici çeşitli sosyal medya platformlarından indirmeleri destekler.

Ayrıca, bu aracı kullanarak filigransız TikTok videolarını da indirebilirsiniz. Bu indirici, indirmelerinizin kaydını tutmaz veya geçmişini kaydetmez veya sosyal medya profillerinizden veri çalmaz.

Bunun yerine işi sosyal medya platformlarından video indirmektir. Bunu basitçe yapar ve videoyu akıllı telefonunuzun veya masaüstünüzün indirilenler klasörüne kaydeder.

  1. Sosyal Video İndirici

Birden fazla sosyal medya platformundan videoları kolayca indirebilen, listelenmeye değer başka bir çevrimiçi araç da Social Video Downloader'dır. Bu indirici, video indirme amaçları için kurulum gerektirmeyen bulut tabanlı bir araçtır. Kullanıcıların ihtiyacı olan tek şey, onu barındıran web sitesine akıllı telefonlarından veya masaüstü bilgisayarlarından bir web tarayıcısı aracılığıyla erişmektir ve bu alet birden fazla platformdan onlara video indirici yardımcı olacaktır. Kullanıcılar bunu kullanırken Facebook, Twitter ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarından video indirebilir.

Kullanıcılar için kullanıcı dostu bir arayüz sunarak kullanımı kolaylaştırır. Ayrıca, indirme sayısıyla ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur. Kullanıcılar, tek bir kuruş ödemeden sınırsız video indirebilir. Bu video indirici, video indirme amaçları için herhangi bir kayıt veya oturum açma gerektirmez.

Tek ihtiyacınız olan sabit bir internet bağlantısı ve cihazınızda önemli bir depolama alanı ve bu indiriciyle videoları indirmeye hazırsınız. Bu araç, sosyal video indirme deneyimini daha da kolay hale getirmek için PC tarayıcılarına yönelik bir uzantı olarak da mevcuttur.

  1. GetFVid

Facebook, İnternet'teki en büyük video barındırma kitaplıklarından biri olarak kabul edilir. Milyonlarca kullanıcı, günlük olarak video izlemek için ona erişiyor. Bu özel video indirici Facebook'tan indirme yapmak için özel olarak geliştirilmiştir. Bulut tabanlı bir araç olduğu için kullanıcılar herhangi bir cihaz üzerinden çevrimiçi olarak erişebilir.

Bu araç, kullanıcıların Facebook'tan sayısız videoyu ücretsiz olarak indirmelerine olanak tanır. Gereksinimlerine göre SD (Standart Çözünürlük) ve HD (Yüksek Çözünürlük) gibi birden çok kalitedeki videoları indirebilirler. Yalnızca ses kaydetmekle ilgileniyorlarsa, bu videoların MP3 sürümünü de indirebilirler.

Bu araca şu adresten erişilebilir:çeşitli akıllı telefonlar, tabletler ve PC'ler dahil olmak üzere cihazlar. Ancak, çok içindaha iyi indirme PC kullanıcıları için deneyim, bu video indirici ünlü web tarayıcıları için bir uzantı sunar. Kullanıcılar, uzantısını varsayılan tarayıcılarına yükleyebilir ve Facebook'tan videoları gereksinimlerine göre SD veya HD olarak indirebilir. Bu video indirici, kullanıcıların gizliliğine saygı duyar ve indirmelerin geçmişini veya kaydını tutmaz.

Son Sözler!

Sosyal video indiriciler, tıpkı sosyal medyanın kendisi gibi bir zorunluluk haline geldi. Çeşitli nedenler, kullanıcıları sosyal medya platformlarından video kaydetmeye teşvik eder.

Ancak, bu amaç için çevrimiçi olarak bulunan verimli video indiricilere ilişkin farkındalık eksikliği, onları sosyal videoları indirmekten alıkoyuyor.

Bu sorunu, sıradan sosyal medya kullanıcılarına yardımcı olmak için çevrimiçi olarak mevcut çeşitli yüksek verimli sosyal video indiricileri tartışarak çözdük.

Umarım beğenirsin!