Seyahat söz konusu olduğunda, telefonunuz kesinlikle nerede olursanız olun - fotoğraf ve video çekmekten çok sayıda filtre ve altyazı ile oynamaya kadar. Seyahatinizi, tatilinizi belgelemek, şehirler, ülkelerle ilgili harika anılarınızı paylaşmak takipçi kasmak için harika bir yoldur. Sadece bu anıları kaydedip gelecekte onlara bakmakla kalmaz, bu anları arkadaşınızla paylaşmak için Instagram'ı kullanabilirsiniz. 

 

Instagram'ın şu anda 1 milyardan fazla kullanıcısı olduğundan , tatilinizdeki fotoğraflarınızı ve videolarınızı görebilecek çok fazla insan var. Bunu akılda tutarak, tatildeyken içeriğinizi Instagram'da paylaşırken daha güzel hikayeler için dikkat etmeniz gerekenleri bir araya getirdik

İlginizi çekebilir : 10.000 Takipçi Olmadan Instagram Hikayeye Link Ekleme (Yukarı Kaydırma)

 

havuz

 

 

1. Renk ve filtre düzeninize karar verin

 

 

En iyi Instagram hesapları net bir renk şemasına ve çeşitliliğine sahiptir - yani, Instagram akışında gezinirken net ve tutarlı bir tema vardır. Bu, iki yoldan biriyle yapılabilir.

 

  1. Tatildeyken yapacağınız paylaşımların renklerine karar verin. Örneğin, tropikal bir bölgedeyseniz, mavi, yeşil ve sarı fotoğraflar (okyanus, bol yeşillik ve sarı çiçek resimleri) çekmeyi düşünebilirsiniz. 
  2. Hangi filtreyi kullanacağınızı belirleyin. Tutarlı bir Instagram akışına sahip olmanın en kolay yolu, tatiliniz boyunca aynı filtreyi kullanmaktır

 

 

 

2. Yalnızca En İyi Hikayelerinizi Öne çıkarın

 

 

Gün batımı

 

Instagram öne çıkarılanlar özelliğinin gelişiyle birlikte, Instagram hikayeleriniz arasından yalnızca en iyi resimleri ve videoları öne çıkarmak her zamankinden daha önemli. 

 

Günün en iyi resmini veya fotoğrafını - sabah, öğlen veya akşam - öne çıkarın. Akşam yayınlamak, ziyaret ettiğiniz yerlere veya o gün ne öğrendiğinize genel bir bakış sunmanıza olanak tanır. 

 

 

 

3. Instagram Hikayelerini Unutma 

 

 

2016dan bu yana Instagram Hikayelerine bakan kişilerin sayısı tam %400 arttı ve artmaya da devam ediyor. Instagram Hikayeleri, en son yüz filtrelerinden çıkartmalara ve aradaki anketlere kadar sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlıyor. 

 

Tatiliniz boyunca Instagram Hikayelerinde düzenli olarak gönderi yayınlamak, takipçilerinizin aktivitelerinize organik bir şekilde bağlı kalmasını sağlayacaktır. Dikkatli olun - çok sık paylaşım yapmak takipçilerin sıkılmasına neden olabilir. 

 

 

 

4. Instagram Hikayelerinizi Önemli Noktalara Kaydedin 

 

 

sahilde telefon

 

unun kişisel hesaplarda gerçekten iyi yapıldığını gördük - Instagram Hikayelerinizi Öne Çıkanlar'a kaydettik. Örneğin, Bali'ye tatile gidiyorsanız, hesabınızda "Bali" için bir Öne Çıkanlar oluşturabilir ve seyahatinizden en iyi hikayelerden bazılarını oraya ekleyebilirsiniz. Bu, arşivlemeye karar verene kadar hesabınızda kalır, bu nedenle tatilinizin en önemli ve unutulmaz video ve resimlerinden bazılarını hatırlamanın harika bir yoludur. 

 

 

 

5. Her görüntüdeki konumları etiketleyin 

 

 

unu zaten yapmıyorsanız, paylaştığınız her resim veya videoya konumlarınızı eklemeniz veya etiketlemeniz önerilir. Bu fotoğraflar veya videolardaki insanların yada mekanların hesaplarını da etiketleyebilirseniz bonus puanlar.

 

Görüntünüzdeki veya videonuzdaki konumları etiketlemek, nerede olduğunuza ilişkin bir harita oluşturmanıza yardımcı olabilir. Bu, eve döndüyseniz, aylarca ilerlediyseniz ve bir arkadaşınıza tavsiye etmek veya hatta nerede olduğunuzu, ne yediğinizi, en sevdiğiniz plajın nerede olduğunu ve daha fazlasını görmek için tekrar kontrol ettirmek istiyorsanız harika bir kaynaktır. 

 

Konumları etiketlemek ve Instagram tanıtıcılarından bahsetmek, genel erişiminizi genişletmenin harika bir yolu olduğu için takipçi sayınızı artırmanıza da yardımcı olabilir. Belki Instagram Keşfet sekmesinde bile öne çıkacaksınız . 

 

Keşfet sekmesinde öne çıkmak için otomatik beğeni hizmetimizi kullanabilirsiniz : Instagram Otomatik Beğeni Satın Al

 

Tatil, aynı zamanda dinlenmek, seyahat etmek ve anılar yaratmak için harika bir yoldur. Biz bu anıları bir fotoğraf makinesinde saklarken, anılarınız artık iPhone, Android veya diğer mobil cihazlarınızda kaydediliyor ve kendi anılarımız kaybolurken buna geri dönüyor. Bir sonraki tatilinizde, bu ipuçlarını seyahatinizi bir Instagram Hikayesine dönüştürebileceğiniz yollar olarak düşünün, hatırlayacağınız ve tekrar tekrar geriye dönüp bakacağınızdan emin olun.