Instagram'da son zamanlarda oldukça yaygınlaşan bir diğer akım da fotoğrafların altındaki yorumlara beğeni gönderimi yapmak. Bu şekilde kullanıcılar kendilerini öne çıkararak daha fazla profil görüntülenmesi ve takipçi kazanabiliyor. Spam hesaplarda da sık sık görülse de oldukça etkili bir yöntem olduğu inkar edilemez. Bu yöntemi kullanmak için yapmanız gerekenleri teker teker yazdık. Yorumlarınızdaki beğeni sayısını artırın!


Instagram Yorum Beğendirme Hilesi Yapmak İçin Tıklayın (Şifresiz !)

Merhaba değerli takipvebegeni.com takipçileri; Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Instagram yaptığı güncellemelerde bir çok getirdiği fonksiyon ve özellik ile birlikte kullanıcılarının yüzünü güldürürken bir taraftan da bot olan tüm hesapların takipçilerini silerek veya hesaplarını engelleyip kapatarak bazı kullanıcılarını da zor bir duruma düşürmüştü. Fakat tüm bu olumsuzluklara rağmen panel sahipleri durmayıp bir çok yeni fonksiyon ile yeniden gündem olmayı ve piyasaya yerleşmeyi başardılar. Bugün piyasada son zamanlarda pek sık olarak konuşulan özelliklerden birisi olan Instagram Yorum Beğendirme özelliği ile karşınızdayız. Bu yazıda size bunu tamamen açıklayacağız ve göstereceğiz. Nasıl kullanabileceğinizi, ne işe yaradığını, risklerini ve nereden kullanabileceğinizi göstereceğiz. Öncelikle birkaç açıklama yapmam gerekiyor. Bu işlemi hesabınıza uygulamadığınız için yorumunu beğendireceğiniz hesabın gizlide olması veya olmaması pek bir şey fark ettirmiyor. Yani hesabınız gizli de olsa hiçbir problem yaşamadan bu hileyi kullanabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yapılan güncellemeler ile birlikte gündeme gelen bu Instagram yorum beğendirme hilesi tam olarak şu şekilde çalışıyor. Siz bir takipçisi yüksek olan her hangi bir sayfaya yorum yapıyorsunuz kendi hesabınızdan ve normal bir şekilde. Burası oldukça kolay. Daha sonra paneli kullanıyorsunuz fakat burada dikkat etmeniz gereken önemli bir püf nokta bulunuyor bu püf noktayı da atlamadan geçmeyelim. Beğendireceğiniz yorumun atıldığı post’u paylaşan sayfanın gizli olmaması gerekiyor. Eğer gizliyse panel tanıyamayacağı için postu bulamayacak, dolayısıyla beğeni gelmeyecektir lütfen buna dikkat ediniz.

Beğeni Satın Almak için Tıklayın!

Instagram Yorum Beğendirme Ne İşe Yarar?

Instagram’da yorumunuzun beğeni kazanmasının şöyle avantajları olacaktır. Instagram uygulaması algoritma gereği, takipçisi yüksek olan hesaplar ve erişimi yüksek olan hesaplar bir gönderinin altına yorum yaptığı zaman, uygulama otomatik olarak bu yorumu yukarıya taşır. Ve beğenisi yüksek olan yorumlardan beğenisi düşük olan yorumlara göre tüm yorumları aşağıya doğru listeler. Bu belli bir sayıya kadar devam eder fakat bu sayı posttan posta göre değişiklik göstermektedir. Örneğin 200’den sonra genel olarak yanılmalar başlayabilir fakat kendiniz de takip ettiğinizde zaten bu sıralamanın tıpkı bu şekilde olduğunu göreceksiniz. Bir diğer faydası ise önizlemeye çıkmanız. Instagram sizin yorumunuzu yüksek beğeni alması halinde veya takipçilerinizin o posta bakması halinde önizleme olarak taşıyacaktır. Bu da yine instagram algoritmasının gereği olarak gerçekleşen bir işlemdir.

Yapılması Gerekenler

Herkese açık bir sayfaya giriş yapın. Bu sayfanın her hangi bir postuna gidip yorum atın. Takip ve Beğeni gibi bir siteye giriş yapın. Yorumunuzu beğendirmeye başlayın.

Kullanım

Yorum beğendirme paketi piyasaya yeni çıktığı için maalesef dinamik yapısı her panelde bulunamayabiliyor. Bu nedenle nasıl kullanılacağını yazmamız gerekiyor. Instagram yorum beğendirme hilesini kullanmanız için ihtiyacınız olan birkaç kutucuğu doldurmak. Öncelikle yapmanız gereken şey, yorumu attığınız postun url’sini kopyalamak. Bunu Instagram.com üzerinden sadece gönderiye tıklayarak, Instagram mobil versiyonunda ise fotoğrafın yanındaki seçenekler butonuna bastıktan sonra “gönderi bağlantısını kopyala” butonuna basarak gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonraki aşama ise yorumu attığınız hesabın kullanıcı adını yazmak. Kullanıcı adınızı da yazıyorsunuz ve panel otomatik olarak sizin attığınız yorumu tespit ediyor. Daha sonra göndereceğiniz beğeni miktarını giriyorsunuz ve yorumunuza beğenilerin gelmesini bekliyorsunuz. İşte her şey bu kadar basit.