Instagram, bilindiği üzere dünyanın en büyük sosyal medya paylaşım platformlarından bir tanesi. Instagram'da her gün milyonlarca paylaşım ve takip yapılıyor. Peki siz tüm bu kullanıcılar içerisinde öne çıkmayı, takipçi sayınızı artırmayı istemez misiniz? İşte bunun en kolay yolu, instagram takipçi satın almak. Bu içerikte, bunun hakkında bilmek isteyeceğiniz her şeyi öğreneceğinize emin olabilirsiniz. Bunun için kısa bir tanımın ardından, sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. Takipçi satın alımı yapmadan önce aklınızda hiçbir sorunun kalmamış olduğundan emin olacaksınız. 

Instagram'da takipçi satın almak genelde kullanıcılar tarafından öncelikli şekilde tercih edilmez. Çünkü gerek Türkiye kaynaklı, gerekse yurt dışı kaynaklı bazı internet siteleri bunu ücretsiz şekilde gerçekleştirebildiğini öne sürüyor. Hatta bazıları gerçekten ücretsiz bir şekilde gönderim yapabiliyor. Bu durum, takipçi sayısını artırmak isteyen kullanıcılar için oldukça cazip geliyor. Fakat ne yazık ki bu işlemlerin sonuçları oldukça uğraştırıcı oluyor. Bunun nedeni, bu sitelerin %83'ünden fazlasının havuz sistemi kullanarak çalışması. Bu sistem sayesinde hesabınızı bot haline getirilmiş kullanıcılar takip ediyor, fakat hesabınız da bir bota dönüşüyor. Ve farklı bir kullanıcı sisteme girdiğinde hesabınız sizin haberiniz olmaksızın başka kullanıcıları takip ediyor. Nitekim bu, ücretsiz araçları kullanan kullanıcıların en sık yakındığı durumdur. 

Ne yazık ki bununla sınırlı kalmıyor. Ücretsiz araçların gönderdiği kullanıcıların kalitesi ne yazık ki çok düşük. Genelde global ve düşük kalite bot kullanıcılar gönderim yapılacak hesaba yönlendiriliyor. Gönderilen takipçiler bot olduğundan, Instagram algoritmaları tarafından tespit ediliyor. Tespit edilen kullanıcılar engelleniyor ve böylece takipçi sayısında ani ve yüksek miktarda düşüşler meydana geliyor. Bu durum, kitleniz üzerinde yanlış yorumlara neden olabileceği gibi hesabınızı da spam durumuna getirebiliyor. 

Instagram Takipçi Satın Almak İçin Tıklayın!

Sonucunda, en mantıklı seçenek olarak takipçi satın almak kalıyor. Eğer siz de "instagram takipçi satın almak istiyorum" diyorsanız bilmeniz gereken bazı noktalar var. 

düşüş grafiği

Satın Aldığım Takipçiler Düşer mi?

Alım yaptığınız takipçiler, tercih ettiğiniz kullanıcı datasına bağlı olarak 2 farklı şekilde gönderilebilir. Paneller kullanılarak bot veya karışık tipteki kullanıcıların hesabınıza gönderimi yapılabilir veya çekiliş yöntemiyle hesabınıza tamamen türk, gerçek ve orijinal kullanıcılar gönderilebilir - ki bu en çok tercih edilen ve standart olan yöntemdir. 

Eğer hesabınıza bot takipçi gönderilmesini talep ettiyseniz, kullanıcılarda hızlı düşüşler meydana gelebilir. Bu durumdan kaçınmak istiyorsanız "garantili bot takipçi" satın alımı gerçekleştirebilir, böylece 15 gün düşüş garantisi alabilirsiniz. 

Fakat ekstra bir şekilde hesabınıza bot gönderim yapılmasını talep etmediyseniz, hesabınıza organik instagram türk takipçi gönderimi yapılır. Bu gönderim şeklinde, düşüş oldukça az olduğu gibi aşamalı bir şekilde gerçekleşir. Kullanıcılar Instagram algoritmaları tarafından silinmez, kendileri takipten çıkarlar. Bu nedenle gönderim yapıldıktan hemen sonraki günlerde daha yüksek olmak üzere aşamalı düşüş meydana gelir. Fakat bütün takipçilerin silinmesi gibi bir durum söz konusu değildir. 

Takipçiler Hesabıma Ne Kadar Sürede Yüklenir?

Instagram takipçileri, hesabınıza satın alımı gerçekleştirdiğiniz tarihten -ortalama- en geç 48 saat içerisinde yüklenmeye başlar. Sıradışı bir durum söz konusu olmadığı sürece, siparişiniz en geç 72 saat içerisinde tamamlanır. Siparişinizin sistemdeki durumunu öğrenmek için sipariş numaranızı kullanabilirsiniz. Sipariş numarası, satın alım gerçekleştirdiğiniz sonuç sayfasında yazmaktadır. Bu numarayı kaybetme ihtimalinize karşın, sipariş verirken girdiğiniz mail adresine sipariş özetinizle birlikte gönderilir. Sipariş numaranızı kullanarak "Sipariş Sorgu" sayfasından işlem gerçekleştirebilirsiniz. 

Hesabım Gizli Hesap ise Ne Olur?

Hesabınız gizli bir instagram hesabıysa satın aldığınız takipçiler ne yazık ki hesabınıza yüklenemez. Bu kullanım koşullarımızda açıkça belirtilmiştir ve kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bu durumda gönderim tekrarlanamaz. Sipariş gerçekleştirmeden önce kullanım koşullarımızı okumanız gerekmektedir. Satın alarak bu koşulları kabul etmiş sayılırsınız. 

Bu makalede, "Instagram takipçi satın almak istiyorum" diyenlerin en sık sorduğu sorulara, en sık merak edilen başlıklara yer verdik. Bu başlıkları olabileceği en açıklayıcı şekilde sizler için yazdık. Yazımızda yer vermediğimiz fakat merak ettiğiniz noktalar varsa, whatsapp destek hattımıza yazarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.