Hepimizin bildiği üzere Instagram her gün sürekli olarak hızla büyümekte ve gelişmekte olan bir sosyal medya video ve fotoğraf paylaşım platformudur ve Dünya’nın en çok bilinen, en çok kullanıcıya sahip olan ve en popüler sosyal medya ağlarından bir tanesidir. Milyonlarca kullanıcı arasında bu platform üzerinden adeta takip edilemeyen bir takipçi yarışı vardır ve bu yarışa her geçen gün binlerce insan dahil olmaktadır. Tabi ki her yarışta olduğu gibi bu yarışta da hileler kendini gösteriyor ve Instagram takipçi kasma hilesi gibi hileler ortaya çıkıyor. Bunlar kimileri tarafından etik görünmese ve organik olmadığı, yapay olduğu gerekçesiyle çoğu kullanıcı tarafından olumsuz olarak bakılsa da Instagram takipçi hilelerinin yapıldığı Instagram panel sistemlerinin kullanıcı sayısı ve hitinin her gün artması buna meyilli olan kullanıcıların artık Instagram takipçi kasma hilesine direkt olarak yöneldiğini ve Instagram 500 takipçi hilesi yapan kullanıcıların sayısının her geçen gün arttığını görüyoruz. Bu yarışın içerisinde takipçi hilesi kullanmak tabi ki de kaçınılmaz fakat önemli olan bunu belli etmemek oluyor son günlerde. Bu nedenle kullanıcılar bir çok farklı yönteme başvuruyor. Instagram’da video paylaşıp video görüntülenmesi kullanmak gibi hesaplarını aktif göstermeye çalışıyorlar ve Instagram fenomen paketleri tüm bu emeklerin önüne sadece 150 TL ile geçebiliyor. Tüm bu ihtiyaçlar doğrultusunda Instagram oto beğeni hilesi ve oto beğeni satışları boy gösterirken Instagram takipçi satışı da iyice ünlü oluyor ve son hızda yayılmaya başlıyor. Tüm bunların içerisinde tabiî ki de her şey paraya bağlı olarak ilerlemiyor. Instagram panel sistemleri sayesinde ve takip ve beğeni paneli sayesinde hesabınıza veya başka bir kişinin hesabına tek seferde 500 takipçi hilesi yapabilirsiniz. Sizin olan bir hesapla panele giriş yapıp başkaların kullanıcı adına takipçi göndererek ve bizden kredi satın alıp sürekli olarak takipçi gönderme limitinizi yukarıya çekerek her gün 500 takipçi hilesi kullanarak takipçi satışı yapabilir ve eğer yetenekli bir satıcıysanız ve ikna etme kabiliyetiniz yüksek ise bir günde 700 TL bile kazanabilirsiniz. Özellikle bu konuyu da “Instagram’dan nasıl para kazanılır” adlı makalemizde detaylıca işlemiştik. Bu gibi detayları öğrenmeniz için yakında çıkacak olan” Instagram takipçi satışı yaparak para kazanma” gibi makaleler yayınlayacağız bizi takipte kalarak bu makalelerden haberdar olabilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Al

Instagram 500 Takipçi Hilesi

Takip ve beğeni panelinde takipçi gönderim kredisi diğer panellerde olduğu gibi az değildir. Her gün, her akşam kredi limitiniz yenilenir ve tek seferde 500 takipçi hilesi yapabilirsiniz. Bu şekilde bir hesap yaptığımızda bu Instagram takipçi kasma hilelerinden en yüksek kredili olanıdır. Bu şekilde hileler yaparak tam iki günde 1000 takipçi sayısına ulaşabilir, bunun ile birlikte yaklaşık 20 günde 10000 takipçi hilesi yapmış olabilirsiniz ve 10000 takipçi sayısına ulaşabilirsiniz. Eğer Instagram üzerinde hile yapmak istiyorsanız takip ve beğeni tam da size göre bir paneldir. Instagram canlı yayın hilesi, Instagram hikaye görüntülenme hilesi gibi sıra dışı hileleri ile 7/24 kullanıcılarına kesintisiz ve profesyonel, hızlı bir hizmet vermektedir.

500 Takipçi Hilesi Nasıl Yapılır

Bunu yapmak için yapmanız gereken işlemler aslında oldukça basittir. Biz sizin için üşenmeden, sıkılmadan tüm yapacaklarınızı aşamalar halinde teker teker listeledik ve karşınıza sunacağız. Bu alandan sonra yazıyı daha dikkatli bir şekilde okumanızı istiyoruz sizden.

500 Takipçi Hilesinin Aşamaları

Aşama 1: Takipvebegeni.com’a bağlanıp “Instagram Takipçi Satın Al” alanından takipçi paketlerini görüyoruz. Girip 500 takipçi paketini veya istediğiniz paketi seçin biz burda 500 takipçi seçeneği için anlatım yapacağız  

Sistemi denemeniz için Instagram Takipçi Hilesi Şifresiz

Aşama 2: Takipçi satın alma sayfasına girdikten sonra bizi sistem otomatik olarak satıştan sonra bir sorun olursa diye iletişim bilgilerinizi aldığımız ve gönderim için gereken gönderimin yapılacağı takipçi göndereceğiniz instagram profilinizin kullanıcı adını gireceğiniz alana yönlendiriyor. Gerekli bilgileri girip ödeme yap butonuna tıklıyoruz.

NOT: Hesabınıza takipçi hilesi yapıyorsanız hesabınızı gizli moddan çıkartıp ondan sonra işlem yapmanız gerekir. Eğer başka birisinin hesabına takipçi gönderimi yapıyorsanız, veya satış yapıyorsanız o kişiyle iletişim kurup instagram hesabını gizliden çıkarmasını söylemeniz gerekmektedir. Bunun dışında yapacağınız tüm işlemlerde gönderim yapacağınız hesabın gizli bir hesap olmaması gerekir.Aksi takdirde panel hesabınızı tespit edemez ve otomatik olarak hata verir.

 Aşama 3: Satın alımı yapıcağınız alana yönlendiriliyorsunuz. Kart bilgilerinizi girip ŞİMDİ ÖDE'ye basın ardından sonraki alanda 3D doğrulamasına yönlendirileceksiniz. Telefonunuza gelen kodu alana girdikten sonra tek yapmanız gereken arkanıza yaslanıp 500 takipçinizi beklemek. 3D doğrulaması sayesinde işlemleriniz güvenli bir şekilde yapılır ve kart bilgileriniz sistemimiz tarafından kesinlikle kayıt edilmez. Aynı zamanda taksit seçeneği de kullanabilirsiniz!

 Aşama 4: Bu son aşama ve burada yapmanız gereken her hangi bir şey bulunmuyor. Satın alımı yaptıktan sonra mailinize bir adet sipariş takip kodu gönderilecek Takip ve Beğeni Sipariş Takip sayfasından verdiğiniz siparişin ne durumda olduğunu görebilirsiniz.

Takipvebegeni.com Instagram takipçi hilesi kasma konusunda en profesyonel hizmet veren Instagram panel sistemlerinden bir tanesi olmakla birlikte çok hızlı bir şekilde çalıştığından dolayı siz “Gönder” butonuna bastığınız anda zaten işlem son hızda yüksek güçlü ve işlem hızlı sunucularımız üzerinden ve üst düzey ağ geçitlerimiz aracılığıyla başlayacaktır ve çok kısa bir sürede sonuçlanacaktır.

Değerli takip ve beğeni okurları, bugünkü makalemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugünkü makale konumuz Instagram 500 takipçi hilesiydi ve Instagram takipçi kasmaydı. Bugün makalemizde bu konuları işledik. Umarım faydasını görmüşsünüzdür. Bu ve bunun gibi bir çok Instagram hilesini kullanmak, sosyal medyada ve Instagram’da olan son olaylardan ve güncellemelerden haberdar olmak için ve gündemden uzak kalmamak, yararlı bilgiler edinmek için takipvebegeni.com’u takipte kalmayı unutmayın!